MyHavtorn logotype - fantastiska havtornsprodukter   MyHavtorn Kvist av havtorn
Tillbaka till förstasidan - Havtorn MyHavtorn Hudvård med Havtorn Fakta om havtorn Klicka här för att besöka vår webshop Frågor och svar om havtorn och MyHavtorn hudvård Om MyHavtorn Klicka här för att kontakta oss
Ansiktscreme  | Ansiktsolja |  Ansiktsrengöring | Ansiktsvatten | Handcreme | Hårolja | NagelbandsoljaTvål  | Kroppsolja |
Ekologisk ansiktskräm
ANSIKTSCREMER TOPPADE MED NATURLIGA EXTRAKT OCH OLJOR
Som du säkert redan anat vid det här laget är havtorn en av våra viktigaste byggstenar. Havtorn har används som skönhetsmedel i många kulturer sedan lång tid tillbaka. Våra produkter innehåller noga utvalda råvaror från naturen som verkar positivt för din hud. Vi har toppat alla våra ansiktscremer med den fantastiska havtornsoljan.
Havtornsoljan är känd för att ha läkande effekt mot bland annat eksem, magsår och brännsår. Oljan från havtorn ger näring åt din hud och med sitt höga innehåll av antioxidanter verkar den positivt för hudens återbildningsförmåga. Forskning från Finland visar även att havtornsoljan kan motverka böjveckseksem. Ett antal studier från Asien pekar på att havtornsolja verkar antioxidativt och sänker halten kolesterol i blodet.

MyHavtorn Future - Naturlig skönhet och njutning

I produktserien MyHavtorn Future har vi toppat med en rad andra härliga vegetabiliska oljor så som sheasmör, avokadoolja, persikoolja och arganolja. För att göra cremerna i MyHavtorn Future än mer skonsamma har vi exkluderat parabener, parfym, silikon och mineraloljor. Helt enkelt en ren naturlig njutning.

MyHavtorn Ekologisk - Naturlig njutning i samklang med naturen
Hållbar utveckling är av stor betydelse för oss på MyHavtorn. Det är därför vi har tagit fram ett antal ekologiska hudvårdsprodukter. Här nedan kan du se vår ekologiska ansiktscreme. En återfuktande creme som passar perfekt för normal till känslig hud.

| ANSIKTE |------------------------- | ANSIKTE |-------------------------  
Ekologisk ansiktskräm 50ml med havtornsolja, arganolja och lindblomsolja MyHavtorn Ekologiska Ansiktsolja  
MyHavtorn ekologisk återfuktande ansiktskräm
En ekologisk ansiktskräm med havtornsolja, arganolja och avokadoolja.


Användning: En ansiktscreme som passar både som dag- och nattcreme
Passar: Normal till känslig hud
Parfymfri: Innehåller doftsättare från eterisk olja (Lindblom) samt Bergamotolja
Fri från: Parabener, mineraloljor och silikoner
Testad på djur: Självklart inte!

Volym: 50ml
Pris: 310kr


Läs mer om denna produkt

Vitaminrik ekologisk ansiktsolja med havtorn, argan och avokadoolja
Vår ansiktsolja med de tre lyxiga oljorna från havtorn, argan och avokado ger rikligt med näring åt din hud. Oljan kan användas både som självständig olja för att behandla din hud, men går lika bra att använda under någon av våra andra cremer. Alla tre oljor absorberas snabbt av huden vilket gör att den lämpar sig mycket bra som nattolja. Oljan fungerar både återfettande och återfuktande. Testa att applicera ett par droppas av oljan under din natt eller dagcreme för en riktig vitamin boost.

Volym: 10ml
Pris: 220kr


Läs mer om denna produkt