MyHavtorn logotype - fantastiska havtornsprodukter   MyHavtorn Kvist av havtorn
Tillbaka till förstasidan - Havtorn MyHavtorn Hudvård med Havtorn Fakta om havtorn Klicka här för att besöka vår webshop Frågor och svar om havtorn och MyHavtorn hudvård Om MyHavtorn Klicka här för att kontakta oss
MyHavtorn of Sweden-familjen.

Välkommen till vår värld
Detta är MyHavtorn of Sweden och våra härliga ekologiska hudvårdsprodukter. I den natursköna och vattenrika dalgången i Bollebygd har familjen Johansson i generationer plockat bär och skördat frukt. Det är här vi har vår egen odling med havtornsplantor och det är på denna plats vi har inspirerats till vår kollektion med hudvårdsprodukter, tillverkade av det fantastiska bäret havtorn.

Vi utvecklar våra produkter med ett leende på läpparna – och det märks!
De positiva influenser som havtorn har på människans kropp har sedan länge varit kända. I våra produkter används havtornsolja, en olja från både havtornskärnor och fruktkött. Vi letar alltid efter det bästa från naturen. Den fantastiska havtornsoljan har vi blandat med en handplockad serie av andra ekologiska oljor så som arganolja, avokadoolja och tistelolja. Vi tror och hoppas att vår passion och framåtanda kommer ändra synen på hudvård.

Välkommen till vår värld, våra produkter och låt din kropp njuta av det fantastiska bäret!

Följ oss gärna här på vår hemsidan eller genom några av de sociala medierna
Facebook, Instagram eller Pinterest för att ta del av de senaste uppdateringarna.


Följ MyHavtorn of Sweden på Facebook och ta del av de senaste uppdateringarnaFacebook
Följ MyHavtorn of Sweden på instagram
Instagram
Följ MyHavtorn of Sweden på PinterestPinterest


♥ MyHavtorn