Oljan som din hud kommer älska

Mjuk och smidig hud med havtornsolja

Vi har fyllt våra produkter med oljor och råvaror som hjälper din hud att bevara sin fukt och hjälper den hålla sig mjuk och smidig. En av våra absolut viktigaste råvaror är havtornsolja. 

Havtornsolja är en riktig superolja, rik på antioxidanter, och viktiga essentiella fettsyror som omega 3, 6, 7 och 9. Detta är fettsyror som är en del av vår huds eget fettlager vilket gör att huden får bra förutsättningar att hålla viktiga mikrobiomer i balans. Havtornsolja har sedan lång tid tillbaka använts för dess vårdande och återuppbyggande egenskaper. Det är en tunn och lätt olja som passar utmärkt för hudvård och ansiktsvårdsprodukter. Med sitt rika innehåll verkar den som en antioxidant och hjälper huden att bekämpa fria radikaler som finns i vår omgivning. Havtornsolja verkar även mjukgörande och tillför näring till din hud. Helt enkelt en olja som din hud kommer älska. 

I både vår ansiktsolja och ansiktscreme utgör havtornsoljan basen och en av de viktigaste ingredienserna. Båda produkterna är fullproppade med den fantastiska havtornsoljan. Med denna duo ger du din hud goda förutsättningar att må bra och tillför både rikligt med näring och fukt. Att applicera en ansiktsolja efter du har applicerat din ansiktscreme kan hjälpa huden att binda fukten från cremen som gör att du kan få en ännu bättre effekt av din creme.

 
När det är dags att fylla på, utforska hela vårt sortiment av ansiktsprodukter här. 


Älterer Post Neuerer Post