Myhavtorn in San Francisco, New York..

Rena, ekologiska med goda resultat. Det är några av anledningarna till att Myhavtorn används av  hudvårdsterapeuter som letar efter produkter med det där lilla extra.
 

Ayla Beauty, San Francisco. Vi har under snart ett decennium utvecklat ett speciellt band till Ayla Beauty i San Francisco. Dara Kennedy som är grundaren till Ayla Beauty är en helgjuten mode- och beauty ikon i USA som dedikerat sitt liv åt sitt företag och passion. Vi har under åren haft ett ovärderligt utbyte där vi nu mer både utvecklar produkter tillsammans och utbyter kunskap. Under 2018 var Dara och hennes familj på besök i Bollebygd för att delta vid vår havtornskörd och hjälpa till med produktionen av den första batchen Fotcremen som är utvecklad tillsammans.

 

Treatment by Lanshin, Williamsburgh, New York. Hos Treatment by Lanshin i Williamsburg kan du både köpa Myhavtorn i butik och få specialbehandlingar med våra produkter i GuaSha utförande. GuaSha är en effektiv behandligsmetod som härstammar från Kina. Sandra Lanshin som driver studion är en riktig New York auktoritet inom naturlig hudvård med inriktning på Kinesisk läkekonst.

 

Julia March, Manhattan, New York. På 5th Avenue hittar du Julia March som nu mer driver egen salong. Tidigare har hos varit en av de seniora terapeuterna på en av de mer framstående salongerna i New York som haft kunder i både i både film och modebranschen. Julia är inriktad på ansiktsvård där fokus är att avstressa och återväcka huden samt höja ditt välbefinnande inifrån och ut.                             

 

Erica Randlett, Manhattan, New York. Erica Randlett är inriktad på holistisk hudvård och har arbetat med Myhavtorns produkter i snart 10 år. Erica väljer alltid produkter med stor noggrannhet, endast de finaste, mest effektiva och rena produkterna väljs ut för att förstärka hudens vitalitet.Hon har en stor passion för att praktisera traditionell och holistisk hudvård, vilket också avspeglar sig i hennes behandlingar i både ansiktsmassage, lymfdränering och aromaterapi. 

 

Fabriq Spa, Philadelphia. Fabriq Spa ligger i hjärtat av det mytomspunna Fabriq District. Gabrielle Appelbaum som driver studion handplockar sina produkter för att kunna erbjuda sina kunder produkter i absoluta världsklass. Ett besök hos Gabrielle, Drew och de andra på Fabric Spa kommer inte göra dig besviken.


Älterer Post Neuerer Post