Kom igång med Myhavtorn

Vi har gjort det enkelt för dig att komma igång med Myhavtorn ekologiska hudvård. Utan att behöva krångla är ambitionen i vår produktutveckling att du ska få en hud som skiner. Med ett fåtal produkter är vår ambition att ge dig förutsättningar till en hud som känns väl omhändetagen med härlig lyster.

Vi ger er här en snabbguide hur du på ett bra och effektivt sätt tar han om din hud och ger den förutsättningar att skina.

Lär känna din hud
Huden är vårt största organ med många viktiga funktioner. Den ska dela fungera som en skyddande barriär från yttre påfrestningar, men är även en del av vårt immunsystem. Huden är ett levande organ som andas och äter, vad du lägger på huden absorberas av din kropp. Så var nogrann med att förse din hud med högkvalitativ näring.

Din hud lever och vi känner med den. Både värme, kyla, smärta och beröring. Det är därför viktigt att stimmulera din hud och ge den kärlek och ömmhet.

Din dagliga hudvårdsrutin
En bra hudvårdsrutin börjar med en genuin och grundlig rengöring. Detta är ett av de viktigaste stegen i att få en skinande hud.

I MyHavtorns oljebaserade ansiktsrengöring hittar du en välbalanserad mix av vitaminer och näringsrika oljor. Vår rengöring innehåller ekologisk sesamolja, den både rengöring och ger mjuk och len hud. Ansiktsrengöringen har ett generöst innehåll av de näringsrika havtornsoljorna, den rengörande ricinoljan och eteriska oljor från enbär och bergamot, alla med fantastiska egenskaper för huden. MyHavtorn ansiktsrengöring verkar inte uttorkande utan återfuktar och vårdar din hud. Rengöringsoljan innehåller några av naturens finaste oljor som rengör samtidigt som de effektivt tar bort din makeup.

Steg 1 – Rengöring
Så här använder du vår ansiktsrengöring

  1. Skölj ansiktet med ljummet vatten.
  2. Applicera en ärtstor klick på en fuktig pad (MyHavtorn ekologiska pads), alternativt direkt i handen. Massera mjukt in rengöring i hela ansiktet. Se till att massera en hel minut för att öka blodcirkulationen jobba in oljan för en riktig djuprengöring samtidigt som du ger din hud den extra omsorg den förtjänar.

Skölj av med ljummet vatten alternativt torka av med en fuktig pad. Upprepa till all olja är borta.

  1. För att få bort kvarvarande rengöringsrester och få rätt balans i huden avsluta med MyHavtorn Ansiktsvatten.

Återfuktning
När du fått en riktigt skön och djup rengöring är din hud redo för återfuktning. I MyHavtorns återfuktningsfas har vi vält att kombinera vår ansiktsolja med ansiktscreme. Dessa två produkter är utvecklade för att komplettera varandra och ge maximal åtefuktning till din hud. Om du föredrar en helt oljebaserad hudvårdsrutin kan du byta ut ansiktscremen mot vårt Ansiktsbalm. Beroende på din huds kondition kan du justera propotionen mellan olja och creme för att få perekt balans för just din hud. Kom i håg att oljor absorberas bäst när huden fortfarande är fuktig.

 

Steg 2 – Återfuktning
Applicering av ansiktscreme
MyHavtorn återfuktande ansiktscreme är innehåller en perfekt balans mellan både frukt och kärnolja från havtorn, arganolja, avokadoolja och tistelolja.

Ansiktscremen är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden, fungerar både på kvällen och morgonen. Har du extra torr hud applicera en extra omgång efter ett par minuter. När du använder Myhavtorn ansiktsolja ska denna appliceras efter ansiktscremen används. Detta för att ge extra näring och lyster till din hud samt hjälpa huden binda fukt.

MyHavtorn ansiktscreme passar normal till känslig hud och innehåller välgörande och lugnande oljor från lindblom och bergamott. Den härligt orange färgen kommer från den höga koncentration av de båda havtornsoljorna.

Steg 3 – Vitamintillskott
Applicering av ansiktsolja
MyHavtorn ansiktsolja med de tre näringsintensiva oljorna från havtorn, argan och avokado ger rikligt med näring åt din hud. Havtornsoljan återfuktar och verkar positivt för hudens återbildningsförmåga.

Vår ansiktsolja penetrerar på djupet, återfuktar och skyddar mot åldrande. Ansiktsoljan kan användas individuellt eller appliceras tillsammans med din ansiktscreme.

Applicera några droppar på kinder, haka, panna, dekolletage och massera försiktigt in i huden. Det är en fantastisk olja som ger lyster och näring till torr och trött hud. Kan användas både morgon och kväll. Passar normal till känsliga hudtyper.


Äldre inlägg Nyare inlägg