Det här säger hudvårdsterapeuten.

Erica Randlett är utbildad hudvårdsterapeut som arbetar på Manhattan, New York. Hon har en stor passion för att praktisera traditionell och holistisk hudvård, vilket också avspeglar sig i hennes behandlingar i både ansiktsmassage, lymfdränering och aromaterapi. Hon är en skicklig användare av olika örter och växter för att förstärka sina behandlingar och ge de bästa resultaten med hälsosamt skinande hud. Produkter hon arbetar med väljs alltid med stor noggrannhet, endast de finaste, mest effektiva och rena produkterna väljs ut för att förstärka hudens vitalitet.

Under en resa till Sverige och Alingsås blev hon introducerad och hänförd av företaget och produkterna Myhavtorn. Med sig hem följde en liten samling Myhavtorn produkter som sedan dess har följt henne under både sin profession och privat.
- Tio år senare är jag fortfarande helt passionerad av Myhavtorns produkter då de är bland de mest omsorgsfullt komponerade, med anti-inflammatoriska egenskaper, närande, läkande, ”high vibe” produkter du kan hitta. Idag använder jag inget annat än Myhavtorn för både mig själv och mina klienter. Går det mer än två dagar utan att jag använder Myhavtorn rengöring blir min hud uttorkad och tappar lyster. Jag har inte upplevt någon annan rengöring som har denna effekt på min hud. Jag rekommenderar alltid Myhavtorn rengöring tillsammans med Myhavtorn ansiktsvatten och ansiktsolja till klienter för att ge dem en vital och skinande hud med hälsosam lyster, som vi alla letar efter och vill ha.

För Erica är en riktig hudvårdsrutin en hälsosam rutin. Den ska tala till hela dig, både kropp, hud och själ. Det är en av anledningarna till varför det är så viktigt att använda naturligt rika produkter fulla med vitaminer och ha en hälsosam helhet avslutar Erica.


Hudvårdsterapeut Erica Randlett (t.v.) och Ingrid Bäckström
Myhavtorn besöker Studio Treatment by Lanshin i New York och får utbildning och de senaste influenserna inom hudhälsa. Hudvårdsterapeut Erica Randlett (t.v.) och Ingrid Bäckström, Myhavtorn (t.h.).   


Äldre inlägg Nyare inlägg