Upptäck Myhavtorn

Myhavtorn familjen
Myhavtorn founder Ingrid, Sven-Erik, Ellis.  Myhavtorn Founder Robin Johansson & Ellis 
 
Välkommen till vår värld
Vid Nolåns bördiga dalgång, i hjärtat av Västergötland hittar du oss. Här i från har vi ett decennium byggt kunskap och skapat samarbeten med hudvårdsexperter i både New York och San Fransisco som resulterat i en unik serie högpresterande hudvård. Vi har alltid velat skapa produkter som talar till hela dig. För oss ska bra hudvård kännas skön för både kropp, själ och natur. Den ska skonsamt ta hand om din hud och samtidigt ger dig goda resultat.


Hudvårdsprodukterna från Myhavtorn tar sin början strax efter inlandsisen låg som ett tjockt täcke över vårt avlånga land. Det var då de första havtornsplantorna slog rot här i Sverige.

Från havtornsplantorna hämtar vi den näringsrika havtornsoljan. Havtornsolja är fullproppad med antioxidanter, rika fettsyror och har egenskaper som hjälper huden återbildningsförmåga vilket är en av anledningarna till att det är en ultimat hudolja. Den fantastiska havtornsoljan har vi blandat med en handplockad serie av andra naturliga oljor så som arganolja, avokadoolja och nyponrosfröolja. Produkterna är speciellt anpassade för att skonsamt ta hand om din hud och är utvecklad tillsammans med ekologisk hudvårdsexpertis.

Välkommen till vår värld, våra produkter och låt din kropp njuta av det fantastiska bäret!

Följ oss gärna här på: 
Facebook.com/myhavtorn
Instagram.com/myhavtorn