Tips från hudvårdsterapeuten

Vi bad hudvårdsterapeuten Erica Randlett baserad i New York berätta om sina bästa hudvårdstips och hur hon använder sina Myhavtorn produkter. 

"För mig handlar rengöring av min hud om att ge mig själv en kärleksfull vård. Av denna anledning använder jag bara de finaste, mest effektiva växtbaserade hudvårdsprodukterna. Mitt favoritsätt att rengöra är med Myhavtorns oljerengöring för ansiktet. Jag använder den i duschen eller badet där jag först låter ångan öppna mina porer. Sedan masserar jag noggrant in den i huden. Genom att göra detta masserar jag ut dagens stressfaktorer och ger huden den kärlek den förtjänar. Efter en tillfredsställande ansiktsmassage vrider jag ur en handduk med varmt vatten, håller den över ansiktet för en snabb ånga och torkar sedan rent ansiktet. Myhavtorn ansiktsoljerengöring är rik på flera rika oljesyror så som omega 9. När vi åldras slutar vi producera egen oljesyra. Oljesyra är nödvändigt för vår huds förmåga att behålla fukt och vara fyllig och återfuktad.

Efter rengöring behandlar jag min hud med en upplyftande spray av Myhavtorn ansiktsvatten. Sedan sätter jag mig ner, applicerar några droppar Myhavtorn ansiktsolja på min hud och ägnar de kommande 10 minuterna till att ge mig själv en GuaSha-behandling, eller masserar huden med mina händer. GuaSha-verktyget hjälper oljan att tränga djupare in i min hud och är något jag verkligen kan rekommendera.

Myhavtorn ansiktsolja lyfter vitaliteten i min hud. Kombinationen av vitaminerna A, C och E stödjer och stärker varandra och underlättar cellomsättningen i huden. Skillnaden mellan att använda en processad hudvårdsprodukt framtagen för cellförnyelse så som retinol, eller använda  Myhavtorn som är en växtprodukt - är att Myhavtorn tillåter min hud utföra processen av cellförnyelse snarare än att produkten processar min hud. Det är detta som håller min hud frisk, stark och levande. "

Erica Randlett är utbildad hudvårdsterapeut som arbetar på Manhattan, New York. Med en stor passion för traditionell och holistisk hudvård, utför hon  behandlingar inom både ansiktsmassage, lymfdränering och aromaterapi. Hon har arbetat med Myhavtorn i över 10 år.  


Äldre inlägg Nyare inlägg