Vår kraftfulla duo ansiktscreme + ansiktsolja

Ansiktscreme + Ansiktsolja

Visste du att vi har utvecklat vår ansiktscreme och ansiktsolja tillsammans för att få ut det mesta av din hudvård. Med denna duo ger du din hud goda förutsättningar att må bra och tillför både rikligt med näring och fukt.

En ansiktsolja hjälper till att bygga motståndskraft och ger huden förutsättningar att på egen väg återfukta och hålla sig smidig. Ansiktscremen tillför riktigt med fukt till din hud, verkar närande och mjukgör.

Båda produkter är fullproppade med den fantastiska havtornsoljan, rik på Omega 7, karotenoider och vitaminer som ger din hud härlig lyster samtidigt som den förser din med viktig näring. Omega 7 är en fettsyra som är en komponent av vår huds fettlager och fungerar som en kraftfull antioxidant, har mjukgörande egenskaper och verkar även närande för huden.

Att applicera ansiktsoljan efter du har applicerat din ansiktscreme kan hjälpa huden att binda fukten från cremen som gör att du kan få en ännu bättre effekt av din creme. Rätt ansiktsolja ger inte huden bara huden en fin spänst och fin lyster över tid, den kan även ge dig ett direkt glow.


Egenskaper
- Ljuvligt närande som ger din hud härlig lyster.
- Absorberas snabbt och verkar mjukgörande.
- Tillför energi och skyddar huden.

Nyckelingredienser
Havtornsolja. Rik på karotenoider, vitaminer och essentiella fettsyror. Absorberas snabbt av huden och ger din hud en härlig lyster.

Arganolja. Rik på Vitamin E, karotenoider samt ett brett spektra av viktiga fettsyror. Arganoljan verkar på djupet och ger viktig näring till din hud.

Avokadoolja. En mild olja som är rik på vitamin E, den hjälper huden bibehålla sin naturliga smidighet.

Du hittar vår ansiktscreme här
Du hittar vår ansiktsolja här

Äldre inlägg Nyare inlägg