With a license to inspire - hör varför Åsa Winnerdalen är trogen Myhavtorn

With a license to inspire..

..det är ledorden för Åsa Winnerdalen. Och inget kunde vara mer sant. Åsa är kvinnan som driver det framgångsrika instagramkontot @vegan.influencer och hon är minst sagt en stor inspiratör för många av oss. Förutom att dela med sig om sin resa som vegan har Åsa en stor passion för naturliga, ekologiska och genuina produkter. Det var här som Myhavtorn korsade Åsas väg. 

När vi på Myhavtorn träffade Åsa för första gången sa det klick direkt. Vi är superstolta över att Åsa i snart ett år varit en inspirerande Myhavtorn ambassadör. 🧡


Vad var det som gjorde att du fastnade för Myhavtorn?
Till en början skulle jag säga att det var min förkärlek till havtornsbäret och dess kraftfulla antioxidanter. Jag hade ingen aning om att bären kunde utvinnas till olja. Tanken på att smörja in mig med något så nyttigt och vårdande kändes lockande. Efter lite research hittade jag Myhavtorn och fann att deras produkt var närproducerad, ekologisk och vegansk. Vad mer kan man önska sig?

Är det någon produkt du inte kan vara utan?
Om jag bara får välja en så är det ansiktsoljan. Den är fantastisk. Det både känns otroligt lyxig och doftar så rent. Man märker skillnad redan efter att ha sovit med den en enda natt.

Du har nästan 20.000 följare vad får du för respons när du delar dina hudvårdstips?
Jag märker att många av mina följare har höga krav på sina hudvårdsprodukter. Det finns ett genomgående tema om en önskan av både ekologiska och veganska produkter. Därför känns det extra kul att jobba med Myhavotorn. De checkar liksom av alla boxarna. Dessutom till en lagom peng.

Hur använder du Myhavtorn - har du några tips eller trix?
Ansiktsmask en gång i veckan. Ansiktsrengöringen och ansiktsvatten ger en skön ren känsla. Jag älskar ju att smörja in mig så jag använder faktist ofta både serum och olja innan ansiktskrämen. Om jag har lång tid på mig använder jag en gua-sha sten till oljan. Detta ökar blodflödet i ansiktet, rensar bort slagg och ger lite av ett naturligt ansiktslyft. Mitt favorit ”hack” är nog att jag blandar lite av ansiktskrämen i min foundation. Det ger en extra glow till ansiktet och gör att jag känner mig riktigt fräsch.

Har du missat Åsa på Instagram? Spana in och följ henne på kontot @vegan.influencer 🧡

Spana in vår ansiktsolja här

Spana in vårt startkit för daglig hudvårdsrutin här


Äldre inlägg Nyare inlägg