Ge din hud förutsättningar att skina i höst

För er som följt oss på Instagram och Facebook har fått en glimt när vi skördat havtorn och en liten smygtitt i vår produktion och vårt labb i Bollebygd, hoppas det gav er inspiration och att ni gillade vad ni såg.

Nu är hösten här och då vill vi såklart ge vår hud extra kärlek. Du kan själv se till att ha goda förutsättningar så att din hud inte åldras snabbare än nödvändigt och samtidigt få den att skina. Brist på viktiga vitaminer och antioxidanter kan göra att cellerna i huden inte förnyas i samma takt.

Så vad kan man göra för att ge sin hud en hjälpande hand?
Ett enkelt första steg är att välja produkter rika på de vitaminer och fettsyror som huden tycker om och behöver. Vegetabiliska oljor som är ekologiskt framställda är en perfekt start. En hud som lider brist av vitaminer och essentiella fettsyror blir skör och torr samtidigt som en välnärd hud har en god cirkulation och absorberar fettsyrorna och vitaminerna bättre. Så se till att ta hand om din hud varje dag! Våra produkter är fullproppade med bland annat den superrika havtornsolja.

Havtornsolja är en tun och lätt olja som passar utmärkt för hudvård och ansiktsvårdsprodukter. Den är bland annat rik på Omega 7 som är en fettsyra som är en del av vår huds fettlager. Det gör att den verkar som en antioxidant och hjälper huden att bekämpa fria radikaler som finns i vår omgivning. Havtornsfruktolja verkar även mjukgörande och tillför näring till din hud.

I vårt sortiment hittar du både ansikts- och kroppsprodukter som är fullproppade med vitaminer, antioxidanter och fettsyror som ger din hud värdefull näring och hjälper dig få en vacker lyster. Nedan har vi valt några favoriter hos er kunder, så klicka gärna in på dem och utforska dem mer!

Ta hand om dig, så hörs vi!
//Ingrid & Robin, Myhavtorn


Välkommen att utforska hela vårt utbud av ansiktsprodukter här
🧡

Äldre inlägg Nyare inlägg