Varför är en ansiktsolja så bra?

En ansiktsolja hjälper till att bygga motståndskraft och ger huden förutsättningar att på egen väg återfukta och hålla sig smidig. Vår ansiktsolja är tillverkad av de tre högkvalitativa oljorna från havtorn, argan och avokado som alla tillför rikligt med näring till huden. Havtornsolja ger din hud en kraftfull vitaminboost and stimulerar din huds återbildningsförmåga. Den penetrerar din hud på djupet, återfuktar och mjukgör.

Hur ska jag använda den?
Vi tycker 5 droppar funkar utmärkt. Panna, kinder, haka och dekolletage. Applicera dropparna på dina fingertoppar och massera in på rengjord lätt fuktig hud. Perfekt efter du duschat, tvättat ansiktet eller applicerat ditt ansiktsvatten. Kan användas morgon och kväll, självständigt eller under vår ansiktscreme. Att applicera ansiktsoljan är ett perfekt tillfälle att ta hand lite extra hand om din hud, så ta dig gärna tid och massera varsamt in ansiktsoljan, det frigör muskelspänningar och dagens stress i huden. Ansiktsoljan passar normal till känslig hud.

Varför en ansiktsolja?
En av huvuduppgifterna som ansiktsoljan har är att bygga upp och skydda hudens lipidlager, som i sin tur hjälper till att hålla viktiga mikrobiomer i balans samtidigt som huden blir huden mjuk och smidig. Ansiktsoljans uppgift är också att tillföra näring till huden samt hjälpa huden att bevara sin egen fukt. Att applicera ansiktsoljan efter du har applicerat din ansiktscreme kan hjälpa huden att binda fukten från cremen som gör att du kan få en ännu bättre effekt av din creme. Rätt ansiktsolja ger inte huden bara huden en fin spänst och fin lyster över tid, den kan även ge dig ett direkt glow.

Äldre inlägg Nyare inlägg